Referenties

Wat onze huidige klanten over ons zeggen:

Energieadvies horeca

Bewust omgaan met Watt Winst is een win win situatie!

Graag wil ik Watt Winst bedanken voor het ons bewust laten worden van de mogelijkheden door simpel ons te wijzen op diverse aandachtspunten binnen ons bedrijf .

In het bijzonder danken we Koos van Dael en Robert Sonderen die ons bezocht en begeleid hebben, en tegelijkertijd ons bedrijf tegen het licht hebben gehouden door middel van het monitoren van ons energie verbruik , ook op onze sluitingsdagen. Erg interessant gegeven dat we door simpele tips die geen geld kosten al kunnen bezuinigen op onze energie rekeningen.
Inmiddels zijn we van restaurant de Schat overgegaan naar restaurant Witlof en bij deze overstap hebben we al onze verlichting omgezet naar led. Dit is een behoorlijke investering geweest maar je ziet het direct aan de meterstanden.

Jurgen Eikholt | Eigenaar restaurant Witlof Nijmegen
Website restaurant Witlof Nijmegen
Energieadvies groothandel

De kosten waren er zo uit!

Dit hadden we veel eerder moeten doen. Watt Winst heeft mijn ogen geopend. Met de genomen maatregelen besparen we duizenden euro's per jaar. Het lastigste is om alle medewerkers mee te nemen in de bewustwording rondom energie besparing maar daarin zijn we met ondersteuning van de monitoring goed geslaagd.

Bart Jansen | Directeur NDT international bv
Website NDT international bv
Energieadvies retail

Helder en snel inzicht in besparingsmogelijkheden.

Watt Winst gaat aan de slag zonder dat je er zelf veel omkijken naar hebt. Het advies is helder en actiegericht. In onze winkel zit het verbruik met name in de verlichting. Hierop kunnen we fors besparen maar dat vraagt wel eerst te investeren.

Theo Bongers | Eigenaar Kook & Cadeauwinkel Bongers
Meer informatie over Bongers
Energieadvies Landwinkel

Resultaat dankzij samenwerking

Met diverse elektra- en gasaansluitingen hebben wij een complex energieverhaal. Watt Winst heeft allereerst alle aansluitingen in kaart gebracht en de bijbehorende contracten daarvan beoordeeld, hierdoor hebben we al een mooie financiƫle besparing gerealiseerd. In de volgende stappen gaan we ons verbruik monitoren, besparingsmogelijkheden in kaart brengen en de mogelijkheden van LED verlichting en zonnepanelen inventariseren.

Nico van Olst | Landwinkel De Woerdt
Website Landwinkel de Woerdt
Energiebesparen boekwinkel

Nog veel te winnen in de retail.

Regelmatig komen er adviseurs in de boekwinkel die willen helpen met kostenbesparing op energiekosten. Allemaal met het doel om ofwel een energiecontract ofwel verlichting te verkopen. Watt Winst draait dat om, is onafhankelijk en gaat op de stoel van de ondernemer zitten. Zij dragen concrete voorstellen aan om energie en kosten te besparen. Levert dat wat op dan zit daar voor Watt Winst een vergoeding in, No cure No pay, geen risico voor mij als winkelier en een drive voor Watt Winst.

Maarten Stroink | Eigenaar boekhandel Polman
Website boekhandel Polman